Saturday, 11 July 2015

16 weeks.

Alaaa sorryla asik update pasal pregnancy je. Nak update resepi dah lama tak masak haha. Nak update cuti cuti dulu dulu takde mood lagi huhu. Maafkanlah hamba 😂

Petang tadi husband balik dari kerja terus scan baby kat klinik. Baby tengah menunduk doctor kata baby cari apa la agaknya tu haha. Dah nampak heartbeat alhamdulillah terharu sangat. Cuma baby gerak slow tak macam scan last month. Maybe lapar kot mommy tak makan haha.




Korang semua mesti dah settle shopping baju raya kan. Huwaa I takde baju raya lagi ni sebab kelam kabut nak pindah rumah dengan husband busy recording band dia. Urggghh stress 😑. Dahla baju banyak dah tak muat. Byebye zaman pinggang ramping haha.

By hook or by crook i need to get a baju raya kalau tak aku emo sampai raya tahun depan haha 😂

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

Hana Soffelia said...

I pun takde baju raya lagi cha. Kena tunggu husband balik luas, cari yg dh siap. Sobsss

Hazz said...

Hi Cha. Welcome back! :)

puan.mila said...

hai cha..bru tahu rupenya blog lma u dh xda..n bru jgk thu u dh prgnant..btw tahniah ye..take care yourself n ur baby bump :)